Advertisement

Incelemek - BMMYK, Türkiye'nin güvenli bölge teklifini incelemek için ... / Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler.

Incelemek - BMMYK, Türkiye'nin güvenli bölge teklifini incelemek için ... / Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler.. Yeniden incelemek teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamları : .yıllar saklamak ve tekrar incelemek mümkün. Araştırmaların ardından raporlanıyor.i̇ncelemenin yapıldığı kuruma bağlı olarak örnekleri uzun yıllar saklamak ve tekrar incelemek mümkün. Incelemek kelimesinin i̇ngilizce ne demek olduğunu ve anlamını türkçe i̇ngilizce sözlüğümüzde inceleyebilirsiniz. Kitaplarımızı incelemek ve satın almak için⬇️ www.pankusyayinlari.com şal modellerinde sevilen desenler ve renkler pazarium'da | i̇ncelemek için sitemizi ziyaret edin.

Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenle anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek. Ir sonuca, karara varmak amacıyla bilgileri incelemek, karşılaştırmak ve aradaki ilgilerden yararlanarak düşünce üretmek, zihinsel yetiler oluşturmak, muhakeme etmek; Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Bir bilim veya sanat konusunu her yönüyle geniş biçimde açıklayan eser veya yazılı araştırma. Cerbeze i̇şleri incelemek, anlamak kuvvetini, lüzumsuz yerlerde kullanmak, ukalâlık etmek, gereksiz aklî yorumlarda.

Ünlü YouTuber, koronavirüsü incelemek için çin'e gitti ...
Ünlü YouTuber, koronavirüsü incelemek için çin'e gitti ... from dskultursanat.net
To take charge of an application fiil. İngilizcede incelemek ne demek, incelemek sözcüğünün ingilizce sözlük karşılığı nedir incelemek türkçe ingilizce çevirisi incelemek kelimesinin ingilizce okunuşu ve yazılışı. Susuyoruz diye ezmek değil,dinlemek gerekir ya da izlemek! İncelemek kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, i̇ncelemek ne demek? Derinleştirmek — i 1) derin duruma getirmek 2) ayrıntılarına kadar incelemek, derinliğine incelemek geliniz, sözlerinizi biraz. Kitaplarımızı incelemek ve satın almak için⬇️ www.pankusyayinlari.com şal modellerinde sevilen desenler ve renkler pazarium'da | i̇ncelemek için sitemizi ziyaret edin. Bir kimseye, bir şeye karşı ilgili ve. Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenli bir biçimde anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek.

Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenli bir biçimde anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek.

İngilizce türkçe online sözlük tureng. 1.çözümleme yoluyla bir şeyi incelemek. .yıllar saklamak ve tekrar incelemek mümkün. Bu sayfada i̇ncelemek nedir i̇ncelemek ne demek i̇ncelemek ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca i̇ncelemek anlamı tanımı açılımı i̇ncelemek hakkında bilgiler resimleri i̇ncelemek sözleri yazıları. İncelemek kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, i̇ncelemek ne demek? Kablosuz telefonla konuşulurken yapılan hareket, akabinde halıdaki desenlere uygun olarak hareket etme çabası gelir. Sözlükte incelemek kelimesinin manası inceleme: Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Susuyoruz diye ezmek değil,dinlemek gerekir ya da izlemek! Araştırmaların ardından raporlanıyor.i̇ncelemenin yapıldığı kuruma bağlı olarak örnekleri uzun yıllar saklamak ve tekrar incelemek mümkün. Analyze incelemek reconsider yeniden incelemek research ne demek. Cerbeze i̇şleri incelemek, anlamak kuvvetini, lüzumsuz yerlerde kullanmak, ukalâlık etmek, gereksiz aklî yorumlarda. Bir kimseye, bir şeye karşı ilgili ve.

Cerbeze i̇şleri incelemek, anlamak kuvvetini, lüzumsuz yerlerde kullanmak, ukalâlık etmek, gereksiz aklî yorumlarda. Araştırmaların ardından raporlanıyor.i̇ncelemenin yapıldığı kuruma bağlı olarak örnekleri uzun yıllar saklamak ve tekrar incelemek mümkün. Derinleştirmek — i 1) derin duruma getirmek 2) ayrıntılarına kadar incelemek, derinliğine incelemek geliniz, sözlerinizi biraz. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Bir bilim veya sanat konusunu her yönüyle geniş biçimde açıklayan eser veya yazılı araştırma.

Bakan Pakdemirli, yangın söndürme uçaklarını incelemek ...
Bakan Pakdemirli, yangın söndürme uçaklarını incelemek ... from i2.cnnturk.com
İsti̇dkak — i̇ncelemek, dakik olmak … yeni lügat türkçe sözlük. Sözlükte incelemek kelimesinin manası inceleme: Examine, investigate, search, go into, dig, dig out, analyse, analyze, audit, check over, con, construe, dissect, examine into, look into, look through, observe, peruse. İngilizcede incelemek ne demek, incelemek sözcüğünün ingilizce sözlük karşılığı nedir incelemek türkçe ingilizce çevirisi incelemek kelimesinin ingilizce okunuşu ve yazılışı. Kitaplarımızı incelemek ve satın almak için⬇️ www.pankusyayinlari.com şal modellerinde sevilen desenler ve renkler pazarium'da | i̇ncelemek için sitemizi ziyaret edin. Derinleştirmek — i 1) derin duruma getirmek 2) ayrıntılarına kadar incelemek, derinliğine incelemek geliniz, sözlerinizi biraz. 1.çözümleme yoluyla bir şeyi incelemek. He enjoys engaging in macabre activities such as dissecting animal corpses and stalking people on the street at night.

Susuyoruz diye ezmek değil,dinlemek gerekir ya da izlemek!

Kitaplarımızı incelemek ve satın almak için⬇️ www.pankusyayinlari.com şal modellerinde sevilen desenler ve renkler pazarium'da | i̇ncelemek için sitemizi ziyaret edin. Yeniden incelemek teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamları : Bir kimseye, bir şeye karşı ilgili ve. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Bir bilim veya sanat konusunu her yönüyle geniş biçimde açıklayan eser veya yazılı araştırma. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Susuyoruz diye ezmek değil,dinlemek gerekir ya da izlemek! İngilizce türkçe online sözlük tureng. Bu sayfada i̇ncelemek nedir i̇ncelemek ne demek i̇ncelemek ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca i̇ncelemek anlamı tanımı açılımı i̇ncelemek hakkında bilgiler resimleri i̇ncelemek sözleri yazıları. To take charge of an application fiil. Examine, investigate, search, go into, dig, dig out, analyse, analyze, audit, check over, con, construe, dissect, examine into, look into, look through, observe, peruse. Sözlükte incelemek kelimesinin manası inceleme: İngilizcede incelemek ne demek, incelemek sözcüğünün ingilizce sözlük karşılığı nedir incelemek türkçe ingilizce çevirisi incelemek kelimesinin ingilizce okunuşu ve yazılışı.

Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenli bir biçimde anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek. İncelemek kelimesinin anlamı, kökeni ve etimolojik incelemesi. Yeniden incelemek teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamları : Ir sonuca, karara varmak amacıyla bilgileri incelemek, karşılaştırmak ve aradaki ilgilerden yararlanarak düşünce üretmek, zihinsel yetiler oluşturmak, muhakeme etmek; Derinleştirmek — i 1) derin duruma getirmek 2) ayrıntılarına kadar incelemek, derinliğine incelemek geliniz, sözlerinizi biraz.

Mağazada incelemek istediği avize yüzüne düştü - Güncel ...
Mağazada incelemek istediği avize yüzüne düştü - Güncel ... from images.bursadabugun.com
Kitaplarımızı incelemek ve satın almak için⬇️ www.pankusyayinlari.com şal modellerinde sevilen desenler ve renkler pazarium'da | i̇ncelemek için sitemizi ziyaret edin. İncelemek kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, i̇ncelemek ne demek? İngilizce türkçe online sözlük tureng. Sözlükte incelemek kelimesinin manası inceleme: Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenli bir biçimde anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. İncelemek kelimesinin anlamı, kökeni ve etimolojik incelemesi. .yıllar saklamak ve tekrar incelemek mümkün.

Bir kimseye, bir şeye karşı ilgili ve.

Kablosuz telefonla konuşulurken yapılan hareket, akabinde halıdaki desenlere uygun olarak hareket etme çabası gelir. Bu sayfada i̇ncelemek nedir i̇ncelemek ne demek i̇ncelemek ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca i̇ncelemek anlamı tanımı açılımı i̇ncelemek hakkında bilgiler resimleri i̇ncelemek sözleri yazıları. Cerbeze i̇şleri incelemek, anlamak kuvvetini, lüzumsuz yerlerde kullanmak, ukalâlık etmek, gereksiz aklî yorumlarda. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Examine, investigate, search, go into, dig, dig out, analyse, analyze, audit, check over, con, construe, dissect, examine into, look into, look through, observe, peruse. .yıllar saklamak ve tekrar incelemek mümkün. To take charge of an application fiil. Derinleştirmek — i 1) derin duruma getirmek 2) ayrıntılarına kadar incelemek, derinliğine incelemek geliniz, sözlerinizi biraz. Susuyoruz diye ezmek değil,dinlemek gerekir ya da izlemek! Yeniden incelemek teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamları : Посмотрите твиты по теме «#i̇ncelemek» в твиттере. İncelemek kelimesinin anlamı, kökeni ve etimolojik incelemesi. Ir sonuca, karara varmak amacıyla bilgileri incelemek, karşılaştırmak ve aradaki ilgilerden yararlanarak düşünce üretmek, zihinsel yetiler oluşturmak, muhakeme etmek;

Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler incel. İncelemek kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, i̇ncelemek ne demek?

Posting Komentar

0 Komentar